KoudbloedendagKoudbloeden

Na het succes van vorig jaar zal ook in 2019 de Koudbloedendag volledig geïntegreerd zijn in het Hippisch Festijn Grave. Op zaterdagavond 29 juni zijn speciale dressuurrubrieken uitgegschreven die alleen zijn opengesteld voor alle koudbloedrassen (zowel pony's als paarden). Op deze manier kunnen ook de koudbloed-deelnemers proeven van de unieke HFG-sfeer.

Officieel starten (met startpas)
Je kunt via onderstaande knop inschrijven voor de officiële KNHS-rubrieken die ook voor winstpunten meetellen. Het vraagprogramma kun je hieronder downloaden voor alle verdere informatie.

Als recreant zonder startpas meedoen
Het is ook mogelijk om zonder startpas aan de koudbloedenwedstrijd mee te doen. We maken een apart recreantenklassement op. Je bepaalt zelf in welke klasse je mee rijdt en je hebt de mogelijkheid om twee proeven te rijden. Als je geen startpas hebt, kun je niet via onderstaande knop inschrijven. Stuur dan een e-mail naar koudbloeden@hippischfestijngrave.nl. Vermeld daarin duidelijk je naam, de naam van je paard/pony en je adres. Ook vermeld je in welke klasse je mee wilt rijden en of je één of twee proeven wilt rijden.