Inschijvingen geopend!

12 april 2017

Het voorlopige programma van het Hippisch Festijn Grave 2017 is bekend en de inschrijvingen zijn geopend. Dit jaar zal onderandere de finale van de Wetering Bodemtechniek Trophy plaatsvinden tijdens het Hippisch Festijn Grave. Ga naar Deelnemers en selecteer je dicipline om het voorlopig programma te bekijken en om je in te schrijven.

Ook dit jaar zal het Hippisch Festijn Grave weer een breed scala aan wedstrijden bieden. Nieuw dit jaar zijn de speciale rubrieken voor Koudbloeden op de zaterdag en de finale van de Wetering Bodemtechniek Trophy.

Wetering Bodemtechniek Trophy 2017
Jumping Oss, Bernhezer Höveler Cup en het Hippisch Festijn Grave zijn dit jaar het toneel van een nieuwe competitie: de Wetering Bodemtechniek Trophy 2017. Wordt op alle drie de wedstrijden meegedaan met het dezelfde combinatie, dan wordt automatisch meegedaan met de Wetering Bodemtechniek Trophy 2017. Op zondag 25 juni zijn tijdens het Hippisch Festijn Grave 3 finales, een B finale, een L en M finale en een Z en ZZ finale. plaatsvinden tijden het Hippisch Festijn Grave.

Video

Naar nieuwsoverzicht