Henny Kirchberg verbindt Festijn aan goed doel

21-06-2016

Dit jaar verzorgt WH Steigerhouten meubelen de aankleding van de consumptie tent van Hippisch Festijn Grave. Op zondag 26 juni kunt u de meubels ook bestellen bij Henny Kirchberg in de tent.

Walter en Henny maken al ruim 9 jaar binnen en buiten meubels van eerste kwaliteit ‘gebruikte’ steigerplanken: salontafels, eettafels, hockers, banken, stoelen kasten, noem maar op. In overleg kan (bijna) alles gemaakt worden! Het is een uit de hand gelopen hobby. De ambachtelijk gemaakte meubels worden in elkaar gezet met bruislijm, daar waar nodig in verstek,  halfhoutse verbindingen en de schroeven worden weggewerkt met houten duvels.

Hoe gaat het in z’n werk?
De klant geeft een opdracht en Henny maakt, in perspectief, een ontwerp. De kosten hiervoor zijn 25 euro die, na akkoord van de opdrachtgever, verrekend worden. In onderling overleg wordt het ontwerp aangepast en een prijs opgegeven. Wanneer de opdracht gegeven is, wordt er een aanbetaling afgesproken. Wij zijn geen bedrijf en daarom gaat de winst grotendeels naar onze arme kinderen in Bosnië.

Henny en zijn vrouw zijn gastouders bij de stichting ’Kinderhulp Bosnië‘. Elk jaar komen twee arme kinderen bij Henny en Ineke in juni 3 weken op vakantie. In september gaan zij zoveel mogelijk kinderen van de afgelopen jaren bezoeken. Het  verdiende geld wordt onder de families verdeeld voor eten, kleding en andere eerste levensbehoeften.  
Kijk voor meer informatie op de kinderhulpbosnie.nl
Of neem contact op met Henny Kirchberg,
via M 06 40 73 39 27 of ihkirchberg@gmail.com 

Naar nieuwsoverzicht