Derde editie HFG krant

17-06-2016

Vandaag valt de derde editie van de Hippisch Festijn Grave krant op de mat. Voor de vormgeving tekende ook dit jaar weer Weijsters & Kooij vormgevers. De krant wordt samen met de Arena Lokaal gedrukt en verspreid in gemeente Grave, gemeente Landerd, Herpen, Ravenstein en Langenboom. Speciaal voor deze editie hebben onze nieuwe voorzitter Eddy Thomas én wethouder Joon van gemeente Grave een voorwoord geschreven.
De krant is dit jaar uitgebreid naar twaalf pagina’s.
In de krant vindt u onder andere een interview met Tom Opsteegh, een vrijwilliger van het eerste uur. Hij is zelf nooit ruiter geweest en toch zet hij zich nog steeds vol overgave enthousiast in voor het Hippisch Festijn Grave. Ook een interview met Fried van Stiphout, een springruiter met een passie voor paarden en sport die al sinds 1999 trouw deelneemt aan het Hippisch Festijn Grave.

Natuurlijk vindt u in de krant de programma-informatie voor het Hippisch Festijn zelf, de Raamdalfair, de Koudbloedendag en de Mendag.
En meer over Paarden- en Ponyvereniging ’t Raamdal: een actieve vereniging voor jong en oud en onlosmakelijk verbonden met het Hippisch Festijn Grave.

Krant niet op de mat?
Bekijk hem hier of download de pdf.

Naar nieuwsoverzicht