HFG Nieuwsarchief

Boer zoekt Vrouw Fleur

Amazone Fleur en Boer Herman op het HFG

09 juni 2016

Lokale amazone Fleur Verwaaij, bekend van TV-programma Boer zoekt Vrouw, vond haar liefde in Frankrijk. In het laatste weekend van juni zal zij echter niet in Frankrijk te vinden zijn, maar in Escharen op het Hippisch Festijn Grave.

Meer lezen

Win een gratis start!

22 mei 2017

Vanaf donderdag 25 mei zal Stichting Hippisch Festijn Grave iedere week een gratis start verloten onder de ingeschreven deelnemers. Schrijf je snel in en maak de meeste kans!

Meer lezen
Wetering bodemtechniek Trophy

Inschrijvingen geopend

12 april 2017

Het voorlopige programma van het Hippisch Festijn Grave 2017 is bekend en de inschrijvingen zijn geopend. Dit jaar zal onderandere de finale van de Wetering Bodemtechniek Trophy plaatsvinden tijdens het Hippisch Festijn Grave. Ga naar Deelnemers en selecteer je dicipline om het voorlopig programma te bekijken en om je in te schrijven.

Meer lezen

Hippisch Festijn Grave Koudbloedendag op 24 juni

12 april 2017

Stichting Hippisch Festijn Grave heeft besloten om de speciale Koudbloedendag die altijd plaatsvond op de eerste zaterdag van juli, nu voor het eerst plaats te laten vinden tijdens het Hippisch Festijn Grave.

Meer lezen

Vrijheidsdressuur tijdens HFG

15 juni 2016

Zondag 26 juni rond 10.00 uur zal Heidi van Noordenburg met haar pony Tiamo een demonstratie vrijheidsdressuur geven. Een verrassende manier om met je pony of paard bezig te zijn.

Meer lezen

De nieuwe website is online

23 april 2016

De nieuwe website van de stichting Hippisch Festijn Grave is online. Samen met Weijsters & Kooij vormgevers hebben we er hard aan gewerkt. Geheel in onze herkenbare huisstijl en prima leesbaar op zowel desktop, laptop als smartphone.

Meer lezen

NLdoet

12 maart 2016

Vandaag was het weer druk op Ruitersportterrein ’t Raamdal.
Vrijwilligers van NLdoet staken ditmaal hun handen uit de mouwen.

Meer lezen

Alle selectiewedstijden op het HFG

26 januari 2016

Ook dit jaar vinden er weer selectiewedstrijden plaats tijdens het Hippisch Festijn. KNHS Kring Noord Oost Brabant heeft het HFG aangewezen als selectiewedstrijd voor springen, dressuur en afdelingsdressuur voor paarden en pony’s.

Meer lezen

Nieuwe Derbyhindernis

14 december 2015

Op de zondag van het HFG vindt de spectaculaire Derby plaats als afsluiting. Springruiters van het hoogste niveau leggen tijdens de Derby een springparcours van één kilometer af, dit vraagt het uiterste van de ruiter/amazone en zijn paard.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht