HFG Bestuur 2020

Het bestuur van de stichting Hippisch Festijn Grave bestaat uit een vijftal enthousiaste vrijwilligers die het Hippisch Festijn Grave en Paarden- en ponyvereniging ’t Raamdal een warm hart toedragen. Zij worden ondersteund door een vijftal commissies en meer dan 125 vrijwilligers die tijdens de evenementen actief zijn.

Eddy Thomas
Voorzitter

Eddy is sinds 2014 bestuurslid en heeft eind 2015 de voorzitters-hamer van de stichting Hippisch Festijn Grave overgenomen. Eddy heeft passie voor de paardensport en is via zijn beide kinderen die zijn gaan ponyrijden actief betrokken geraakt bij het Hippisch Festijn Grave. Het enthousiasme waarmee vele vrijwilligers het Hippisch Festijn Grave mogelijk maken heeft aanstekelijk gewerkt op Eddy en heeft er voor gezorgd dat hij met veel plezier het bestuur leidt.

Michel Brands
Secretaris/penningmeester

Al vanaf het eerste Hippisch Festijn Grave in 1999 is Michel de drijvende kracht achter het wedstrijdsecretariaat van het evenement. Organiseren en plannen zit Michel als projectleider in het bloed en met ruim 30 jaar praktische ruiterervaring weet hij waar hij het over heeft. Een evenement met ongeveer 1.000 starts in 3 dagen tijd goed gepland krijgen is elk jaar weer een uitdaging, maar Michel haalt er altijd weer veel voldoening uit als het HFG weer ’staat’ en iedereen enthousiast naar huis gaat met de woorden ’tot volgend jaar!’

Walda Zwart 
Bestuurslid

Walda maakt sinds 2014 deel uit van ons bestuur. Met haar kennis over en netwerk binnen de dressuurwereld spreekt Walda haar woordje goed mee. Inmiddels is het dressuursecretariaat voor het Hippisch Festijn Grave het domein van Walda. Ze verwerkt alle binnenkomende inschrijvingen en onderhoudt de contacten met de deelnemers.

Cas Peeters
Bestuurslid

In 2015 is Cas ons bestuur komen versterken. Cas is al vele jaren een actieve vrijwilliger van onze vereniging. Via zijn dochter is Cas bij de paarden- en ponyvereniging en het Hippisch Festijn Grave betrokken geraakt. Cas is een stuwende kracht binnen de commissie die het wedstrijdterrein voor het Hippisch Festijn Grave in orde maakt en ervoor zorgt dat ook tijdens het evenement de faciliteiten op orde blijven.

Leon Verwaay
Bestuurslid

Sinds 2010 maakt Leon deel uit van ons bestuur. Ook Leon kwam via zijn ponyrijdende dochter in aanraking met de paarden- en ponyvereniging en het Hippisch Festijn Grave. Aangestoken door het enthousiasme van de organisatie en de vrijwilligers van het HFG was Leon meteen gemotiveerd toen hij gevraagd werd voor ons bestuur. Met zijn uitgebreide netwerk, zijn vele contacten en een duidelijk mening is hij een waardevolle kracht in ons bestuur.